CD ‘Tot U, o God’

Jongerenkoor Hananja heeft de afgelopen jaren twee eigen cd’s opgenomen: ‘Gods werk gaat door…’ (2012) en ‘Tot U, o God’ (2017). Beide cd’s kunnen hier aangeschaft worden!

Gods werk gaat door cd

CD ‘Gods werk gaat door…’

‘Gods werk gaat door…’ is in 2012 opgenomen in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente van Tholen en bevat een breed scala aan geestelijke liederen en (bewerkte) psalmen uit ons repertoire. Tijdens deze opname werd ons koor muzikaal begeleid door dwarsfluit, orgel, vleugel en strijkkwartet. De titel van deze cd verwijst naar één van de gezongen nummers die op de cd zijn opgenomen.

CD ‘Tot U, o God’

In het voorjaar van 2017 heeft Jongerenkoor Hananja ter gelegenheid van haar 20-jarig jubileum opnieuw een cd opgenomen in de mooie Lambertuskerk in Wouw. Ook deze cd is gevuld met een aantal prachtige geestelijke liederen en (bewerkte) psalmen van o.a. Marco den Toom, André van Vliet, Johan Bredewout, Leander van der Steen, Lennert Knops, en anderen.

De titel van de cd, ‘Tot U, o God’, is afgeleid uit Psalm 42, die is bewerkt door de toenmalige dirigent Bram Bout en uiteraard ook op de cd aan bod komt. Naast organist Jan Rozendaal heeft een aantal musici o.l.v. Robert Cekov meegewerkt aan de begeleiding van de gezongen stukken.

Koop één van onze cd’s!