Interieurfoto Augustijnenkerk Dordrecht

Seizoen 2022/2023 afgerond

Zaterdag 17 juni heeft Hananja haar laatste uitvoering gegeven van het seizoen, in Dordrecht. We zijn de dag begonnen met een speurtocht door de stad, waarna we samen hebben geluncht bij Brasserie Deli-Café. Daarna zijn we richting de Augustijnenkerk gegaan, waar we tussen 14:00 en 15:00 een open-deur concert gaven. We hebben verschillende nummers uitgevoerd, zoals Psalm 46, Psalm 119 en Openbaring.

Dit seizoen was er, na twee jaar Corona, eindelijk weer een zoals we gewend zijn. We hebben zes uitvoeringen mogen geven, met als hoogtepunten natuurlijk het jubileumconcert in de grote kerk van Tholen maar ook het concert in Lisse. Nadat het gemengd koor Shalom enkele jaren geleden naar Hananja toe was gekomen, was het nu onze beurt om naar Lisse te gaan. Eigenlijk was dat al eerder gepland, maar door Corona moest het uitgesteld worden. In de hervormde kerk van Lisse hebben we uiteindelijk op 18 maart 2023 de stukken Psalm 90, De Wijze en de Dwaze Maagden, Jubilate Deo en Openbaring uitgevoerd, met medewerking van pianist Laurence Fierens en trompettiste Jantine Kalkman.